Telefoon

023-7370055

Email

info@studiodenieuwelente.nl

Meditatie: Altijd al eens willen (leren) mediteren? Tijdens een les leer je en ervaar je wat meditatie voor je kan betekenen.

Chi Kungs / Tai Chi: Deze energietraining komt uit China en is zacht en heel krachtig tegelijkertijd. We openen de energiebanen zodat je je vitaler gaat voelen.

Essentrics: is een dynamische training waarbij alle spieren tegelijkertijd worden verlengd en versterkt.

Hatha-yoga: is een mengvorm en richt zich voornamelijk op het lichaam en de adem.

Mindfulness: Heb je al eens een mindfulness cursus gevolgd en wil je je beoefening levend houden?

Peuter- en kleuteryoga en Kinderyoga: De rustgevende en activerende yogaoefeningen hebben een goede uitwerking op de lichamelijke ontwikkeling van de kinderen.

Pre- / postnatale pilates: Deze pilateslessen zijn rustige lessen waarbij beheersing, bewustwording en een juiste houding centraal staan tijdens en na de zwangerschap. 

Relax Flow Yoga: is yoga waarbij het accent ligt op zachtheid brengen in elke beweging: zittend, staand en liggend. Het brengt een ontspannen lichaam en rust in het hoofd.

Saswitha Yoga: is een vorm van Hatha yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt.

Shadow yoga: is een dynamische Hatha Yoga vorm en ontleent zijn naam aan een eeuwenoude Hatha.

Therapeutische Yoga: is geschikt voor mensen met blessures, chronische klachten en/of aandoeningen.

Zwanger in Beweging: een rustige bewegingsles waarbij extra aandacht is voor de zwangerschap. 

Vinyasa / Flow Yoga: is een actieve vorm en start met een wisselende serie zonnegroeten. Daarna volgt een ritmische serie yogahoudingen op de adem en eindigt met ontspanning.

Yoga Nidra: is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt.

Yin Yoga: Deze vorm is gericht op loslaten en bezinning. Het is gericht op het bindweefsel, de botten en de meridianen en benadrukt het ontvangende principe.

Yin / Yang Yoga: Yin; het vrouwelijke, ontvangende naar binnen gekeerde en Yang; het mannelijke, gevende, naar buiten gerichte wisselen elkaar af.

Wake Up Yoga: Met de Wake up Yoga gaan we met de jaargetijden mee.

60+ Conditietraining: Op uw eigen niveau werken aan uw conditie onder begeleiding van een fysiotherapeut.