Telefoon

023-7370511

Email

Yoga@denieuwelente-heemstede.nl

E-mail:   Arjanna@denieuwelente-heemstede.nl
Tel:         06-13170435

Eerst even voorstellen, mijn naam is Arjanna en ik ben ontzettend blij dat Yoga jaren geleden in mijn leven is gekomen. Door Yoga ervaar ik regelmatig een gevoel van Flow, wat zich zowel uit in een gevoel van vrijheid als energie en tegelijkertijd uitdaging en focus.

Kortom, volop genieten. Mijn passie en beoefening van Yoga leert mij nog dagelijks om te leven in compassie met mezelf en anderen.

Van jongs af aan vind ik het heerlijk om te bewegen en wilde op zoek naar wat bewegen nou precies is en wat het zo interessant maakt. Dat resulteerde in verschillende studies om dit eigen te maken. Ik ben gestart met de Academie voor Lichamelijke opvoeding, gevolgd door een opleiding Fysiotherapie, daarna Sensomotorische Integratie en kort geleden nog Gyrokinesis.

Later ontdekte ik, dat lesgeven en het overbrengen van die passie voor bewegen aan anderen met aandacht voor jezelf, heel fijn vind om te doen en dat er daardoor ook een betere balans is in mijn leven. Dat was het moment voor verdieping in Yoga, Meditatie, Mindful coaching en Ayurveda en hiervoor heb ik meerdere opleidingen gevolgd. Vanaf 2007 ben ik gestart met het geven van wekelijkse yogalessen, kennismakingscursus, workshops gericht op lage rug en nek/schouder en privé lessen.

Yoga is heerlijk om te doen en Yoga is voor IEDEREEN! Ik hoop je binnenkort een keer te zien in de Studio voor een les, een workshop of een korte cursus om dat zelf te ervaren

Arjanna Slooff

Beweeg je lichaam, en je geest komt vrij. Voel de rust en ruimte. Beweeg… en leef je vrij.